Uw vastgoedspecialist in Costa Del Sol

Sedert meer dan 10 jaar zijn we actief als projectontwikkelaar in de Benelux. We hebben kunnen vaststellen dat het vastgoed er reeds enkele jaren stagneert. In parallel hiermee merken we als vastgoedspecialist in Costa Del Sol dat het vastgoed in die  regio – een regio waar we sedert 1986 regelmatig vertoeven – zich sedert 2013 écht goed herneemt. Dit maakt het dus een paradijs voor investeerders én levensgenieters! En 1 + 1 = 2 …

Onze missie is heel duidelijk; onze klant een goede investering aanbieden. Dit zij het in levenskwaliteit en/of financieel. Tegelijk ook alle zorgen wegnemen die ermee gepaard gaan, door een uitgebreid service pakket aan te bieden.

Vastgoedspecialist in Costa Del Sol

Wij willen duidelijkheid bieden vanuit België / Nederland, en U als klant ook reeds alle informatie kunnen verschaffen. Dit alvorens U het vliegtuig neemt.

Vooraleer U dan effectief de beslissing neemt, gaan we met U ter plaatse om het pand in detail te bekijken. Zo kan u de regio beter leren kennen.

We hebben een volledig pallet aan services ontwikkeld die U in elk facet – zowel vòòr, tijdens als na de aankoop – van Uw project zullen begeleiden. Gaande van formaliteiten, vertalingen naar het Nederlands, bemeubelen van Uw pand tot het kuisen van Uw appartement en/of het onderhouden van Uw tuin bij Uw villa. Dàt zijn de services, waarmee we het verschil maken!

Wenst U meer informatie, bel of mail ons!

 

Project in de kijker

Frontline beach Villa-appartementen naast Laguna Village, startend aan €2.500.000

Types: Appartement, Penthouse, Villa

Locatie: Estepona, Marbella

Appartementen in villa-stijl in Full-service resort

Types: Appartement, Penthouse

Locatie: Benahavis

Fantastische moderne villas nabij de zee, tussen Estepona en Marbella, startend aan 485.000€

Types: Villa

Locatie: Estepona