Uw vastgoedspecialist in Costa Del Sol

Sedert meer dan 10 jaar zijn we actief als projectontwikkelaar in de Benelux. We hebben kunnen vaststellen dat het vastgoed er reeds enkele jaren stagneert. In parallel hiermee merken we als vastgoedspecialist in Costa Del Sol dat het vastgoed in die  regio – een regio waar we sedert 1986 regelmatig vertoeven – zich sedert 2013 écht goed herneemt. Dit maakt het dus een paradijs voor investeerders én levensgenieters! En 1 + 1 = 2 …

Onze missie is heel duidelijk; onze klant een goede investering aanbieden. Dit zij het in levenskwaliteit en/of financieel. Tegelijk ook alle zorgen wegnemen die ermee gepaard gaan, door een uitgebreid service pakket aan te bieden.

Vastgoedspecialist in Costa del Sol

Wij willen duidelijkheid bieden vanuit België / Nederland, en u als klant ook reeds alle informatie kunnen verschaffen. Dit alvorens u het vliegtuig neemt.

Vooraleer u dan effectief de beslissing neemt, gaan we met u ter plaatse om het pand in detail te bekijken. Zo kan u de regio beter leren kennen.

We hebben een volledig pallet aan services ontwikkeld die u in elk facet – zowel vòòr, tijdens als na de aankoop – van uw project zullen begeleiden. Gaande van formaliteiten, vertalingen naar het Nederlands, bemeubelen van uw pand tot het kuisen van uw appartement en/of het onderhouden van uw tuin bij uw villa. Dat zijn de services, waarmee we het verschil maken!

Wenst u meer informatie, bel of mail ons!

  

Ontdek ons aanbod volgens type

Project in de kijker

SYZYGY The Villas: Moderne villa tussen Estepona en Marbella onmiddellijk beschikbaar aan €1.380.000

Types: Villa

Locatie: Benahavis, Cancelada, Estepona

Villa Nebbia: Moderne villa met frontline golf ligging en panoramische zeezichten in Atalaya Golf

Types: Villa

Locatie: Benahavis

Be Lagom: 13 luxueuze villa’s met panoramische zeezichten omgeven door mediterrane tuinen vanaf €1.100.000

Types: Villa

Locatie: Benahavis