Spectre Los Flamingos: Moderne luxevilla in Los Flamingos, Benahavis

Eigenschappen Spectre Los Flamingos

  • Plot: 1420 m²
  • Bebouwde oppervlakte: 902 m²
  • Kamers: 5
  • Badkamers: 6

Villa Spectre Los Flamingos is gelegen op een perceel van 1420 m². Door de verhoogde positie van het terrein in Los Flamingos in Benahavis, zal u vanuit uw woning kunnen genieten van prachtige zichten op de Middellandse Zee. De villa, gebouwd op 3 niveaus, heeft 5 en-suite slaapkamers en 6 badkamers in totaal. Met een bebouwd oppervlakte van 902 m² is de lay-out en de architectuur van de villa spectaculair. De indeling van de woning is ontworpen rekening houdend met de prachtige zichten op de de Middellandse Zee. Bovendien is elke ruimte open en zeer helder, waardoor het gevoel van ruimtelijkheid wordt versterkt. Dit project wordt gekenmerkt door twee elementen, namelijk ‘evenwicht’ en ‘contrast’. Zo worden bijvoorbeeld verschillende soorten materialen met elkaar gecombineerd om tot een uniek geheel te komen.

In dit project staan horizontaal design en open ruimtes centraal. Dit is mogelijk dankzij de rechthoekige architectuur van de woning. Het huis wordt volledig naar het zuiden georiënteerd, waardoor lichtinval in de villa wordt gemaximaliseerd. Aan de noord-zijde van van de woning, bevindt zich de hoofdingang. Het water speelt een belangrijke rol in de architectuur van de woning. Door middel van dit element wordt getracht om de ideale combinatie te maken van de woning en de Middellandse Zee.

Op de benedenverdieping is er zeer veel lichtinval dankzij het floor-to-ceiling raam van de inkomhal. De trappen aan het einde van de hall hebben een speciaal design, waardoor ze lijken te zweven in de ruimte. Een noord-zuid oriëntatie splits de villa in twee delen: een ruimte waar u vooral overdag zal zitten en een ruimte waar u vooral s’avonds zal komen. De living zal gescheiden worden van de eetkamer door middel van een open haard met glazen wanden en de eetkamer zal gescheiden worden van de keuken door een wijnkast. Aan de oostelijke zijde van de woning bevindt zich het gastentoilet en een en-suite kamer met een eigen dressing. De bovenverdieping is het niveau voor het gezin. Hier zullen 3 en-suite kamers komen, elk met een eigen dressing. De master bedroom, met badkamer en dressing, zal zeer exclusief en luxueus afgewerkt worden. Zowel de benedenverdieping als de bovenverdieping heeft prachtige terrassen met zichten op de zee en de nabij gelegen golfterreinen.

Een andere opmerkelijke eigenschap van villa Spectre Los Flamingos is de kelderverdieping. De meeste kamers die deel uitmaken van dit verdiep hebben bijna allemaal natuurlijk daglicht: extra slaapkamer, fitness, spa, speelkamers, bar, … Er is ook een ruimte voorzien voor een home cinema, een wasruimte en een lift.

INVESTINSPAIN.NL

Check zeker ook onze Services, om volledig zorgeloos van Uw buitenverblijf te kunnen genieten. Deze gaan van aankoop, tot bemeubelen en Property Management!

Indien U interesse heeft in dit project, kan U dat laten weten via onze contactpagina. We kijken er naar uit om U te mogen ontvangen in één van onze kantoren in Utrecht of Spanje!

Prijzen en beschikbaarheid? Klik hier, en we sturen het je door!

Foto galerij