Serenity Benalmadena: 2, 3 & 4 bedroom apartments starting at €289.500

Serenity Benalmadena: een oase van rust

Serenity Benalmadena biedt appartementen en penthouses met twee, drie en vier slaapkamers. Dit verbluffende project biedt een fantastische waarde, evenals de perfecte ontspannen levensstijl aan de Middellandse Zeekust.

De huizen van Serenity Benalmadena zijn ontworpen om te profiteren van het fantastische uitzicht op de zee en zijn georiënteerd voor optimaal natuurlijk licht, zodat u volop kan genieten van het fantastische weer dat deze regio het hele jaar door te bieden heeft.

Dit project omvat een eigen fitnessruimte, sauna en weelderige tuinen, evenals het concept “gastroteca” van gedeelde woonruimte voor entertainment. Het Serenity Benalmadena-complex wil meer zijn dan alleen een appartementenontwikkeling.

Unieke kenmerken en design

De serene tuinen, vredige woonruimtes en volledig uitgeruste fitnessruimte zorgen ervoor dat u geestelijk en spiritueel welzijn bereikt en dit alles binnen de grenzen van de ontwikkeling. Serenity Benalmadena beschikt over luxueus ingerichte woningen in een exclusieve project van slechts 133 eenheden. Alle appartementen hebben een eigen parkeerplaats en fantastische, gemeenschappelijke tuinen en zwembad.

Er is ook een prachtig gedeeld entertainment gedeelte, “de Gastroteca” voor wanneer je een groep wenste te entertainen.

Dit project heeft gemakkelijk toegang tot:

  • gouden zandstranden
  • restaurants
  • winkels
  • scholen
  • sportfaciliteiten

Het gebied

In het hart van de Costa del Sol is Benalmadena een paradijs op een perfecte locatie. Het ligt aan de kust tussen de groene Andalusische bergen en het turkooisblauwe Middellandse Zeegebied centraal tussen Torremolinos en Fuengirola. Het biedt een uitstekende toegang tot alle geneugten die de Costa del Sol te bieden heeft.

Benalmadena is zowel een schilderachtige Andalusische stad als een bruisend toeristenoord. De oude wijk heeft zijn charme en allure behouden, terwijl de bloeiende toeristenindustrie in de omgeving ervoor zorgt dat allerlei voorzieningen binnen handbereik zijn. Het heeft tal van faciliteiten te bieden zoals: dierentuinen, waterparken, dolfinaria, kabelbanen en restaurants.

Eén van de redenen voor het succes van Benalmadena als toeristische -en vakantiebestemming is het prachtige klimaat. De gemiddelde jaartemperaturen zijn ongeveer 19°C en het geniet van meer dan 300 zonnige dagen per jaar. Het is trouwens ook de thuisbasis van een prachtige haven, een mooi kasteel en de grootste boeddhistische stupa in de westerse wereld. Wat je reden ook is om naar Benalmadena te komen, je zult nog veel meer redenen vinden om  te blijven.

INVESTINSPAIN.NL

Check zeker ook onze services, om volledig zorgeloos van uw buitenverblijf te kunnen genieten. Deze gaan van aankoop, tot bemeubelen en Property Management!

Indien u interesse heeft in dit project, kan u dat laten weten via onze contactpagina. We kijken er naar uit om u te mogen ontvangen in één van onze kantoren in België of Spanje!

Prijzen en beschikbaarheid? Klik hier voor een afspraak op ons kantoor, waarbij we u alle details kunnen geven!

HOMEINSPAIN.NL

Wij verzorgen ook graag uw totaalinrichting met onze vertrouwde top-merken! Neem snel een kijkje op www.homeinspain.be.

Ook de logistiek vanuit België naar Spanje, nemen we voor onze rekening!