VERKOCHT: Riviera del Sol: villa met panoramische zeezichten op 10 minuten van Marbella vanaf €750.000

The design

Het design van de Riviera del Sol villa’s volgt de laatste architecturale trends. Het belangrijkste element van de woningen is een optimale lichtinval. De villa heeft de volgende indeling:

  • 4 kamers
  • 5 badkamers
  • Bewoonbare ruimte: 179m²

Het doel is om een aangename en gezellige woning te creëren met een hedendaags design en een functionele indeling van alle ruimtes. Deze ruime villa, gebouwd op twee niveaus, heeft een plafond met dubbele hoogte in de woonkamer, waardoor er tijdens de dag veel lichtinval is in de woning.

Living the luxury

Het open plan ontwerp accentueert de relatie tussen de buitenruimte en de binnenruimte. Het ontwerp van deze villa is bedacht om alle kamers, zelfs badkamers, panoramische zichten te bieden. Voor de bouw van deze fantastische villa zullen enkel de beste materialen gebruikt worden.

Wij bieden een gamma aan van designer materialen die de ‘final touch’ zullen geven aan uw droomwoning. Volgens uw smaak en voorkeuren, kan u een keuze maken uit de verschillende opties.

Marvelous location

De Riviera del Sol villa’s hebben een toplocatie. De woningen zijn slecht twee minuten verwijderd van de belangrijkste snelweg. De villa’s zijn gelegen in een residentiële wijk, maar tegelijkertijd op een zeer centrale plaats van de Costa del Sol. Vanaf deze locatie zal u genieten van prachtige zichtzen op de bergen, de zee en de golf.

  • 15 minuten naar Malaga Airport
  • 5 minuten naar Cabopino
  • 10 minuten naar Marbella

INVESTINSPAIN.BE

Check zeker ook onze services, om volledig zorgeloos van uw buitenverblijf te kunnen genieten. Deze gaan van aankoop, tot bemeubelen en Property Management!

Indien u interesse heeft in dit project, kan u dat laten weten via onze contactpagina. We kijken er naar uit om u te mogen ontvangen in één van onze kantoren in België of Spanje!

Prijzen en beschikbaarheid? Klik hier voor een afspraak op ons kantoor, waarbij we u alle details kunnen geven!

HOMEINSPAIN.BE

Wij verzorgen ook graag uw totaalinrichting met onze vertrouwde top-merken! Neem snel een kijkje op www.homeinspain.be

Ook de logistiek vanuit België naar Spanje, nemen we voor onze rekening!

Foto galerij