Quantum Los Flamingos: Moderne luxevilla in Los Flamingos, Benahavis

Eigenschappen villa Quantum Los Flamingos

  • Plot: 1415 m²
  • Bebouwde oppervlakte: 950 m²
  • Kamers: 5
  • Badkamers/wc voor gasten: 6/2

Villa Quantum Los Flamingos is gelegen op een perceel van 1415 m². Door de verhoogde positie van het terrein in Los Flamingos in Benahavis, zal u vanuit uw woning kunnen genieten van prachtige zichten op de Middellandse Zee. De villa, gebouwd op 3 niveaus, heeft 5 en-suite slaapkamers. Met een bebouwde oppervlakte van 950m² is de lay-out en de architectuur van de villa spectaculair.

In villa Quantum Los Flamingos staan horizontaal design en open ruimtes centraal. Dit is mogelijk dankzij de rechthoekige architectuur van de woning. Het huis wordt volledig naar het zuiden georiënteerd, waardoor lichtinval in de villa wordt gemaximaliseerd. Aan de noord-zijde van van de woning, bevindt zich de hoofdingang. Het water speelt een belangrijke rol in de architectuur van de woning. Door middel van dit element wordt getracht om de ideale combinatie te maken van de woning en de Middellandse Zee.

De benedenverdieping van de woning bestaat uit een open plan concept met salon, eetzaal, open keuken, bureau en een en-suite gastenkamer met eigen dressing. De bovenverdieping is het niveau voor het gezin. Hier zullen 3 en-suite kamers komen, elk met een eigen dressing. De master bedroom, met badkamer en dressing, zal zeer exclusief en luxueus afgewerkt worden. Zowel de benedenverdieping als de bovenverdieping heeft prachtige terrassen met zichten op de zee en de nabij gelegen golfterreinen.

Een andere opmerkelijke eigenschap van villa Quantum Los Flamingos is de kelderverdieping. De meeste kamers die deel uitmaken van dit verdiep hebben bijna allemaal natuurlijk daglicht: extra slaapkamer, fitness, spa, speelkamers, bar, … Er is ook een ruimte voorzien voor een home cinema, een wasruimte en een lift.

INVESTINSPAIN.NL

Check zeker ook onze Services, om volledig zorgeloos van Uw buitenverblijf te kunnen genieten. Deze gaan van aankoop, tot bemeubelen en Property Management!

Indien U interesse heeft in dit project, kan U dat laten weten via onze contactpagina. We kijken er naar uit om U te mogen ontvangen in één van onze kantoren in Nederland, België of Spanje!

Prijzen en beschikbaarheid? Klik hier, en we sturen het je door!

Foto galerij