VERKOCHT: Moderne villa in regio Sotogrande, populair omwille van polo aan €985.000

ELEGANTE EN MODERNE VILLA IN REGIO SOTOGRANDE

Het ontwerp van deze prachtige villa regio Sotogrande is elegant en modern tegelijkertijd, de prachtige architectuur combineert de Mediterrane stijl met de nieuwste en coolste tendensen uit de hedendaagse stijl.

Deze villa is ontworpen met de nieuwste technieken om een tot een ecologisch en onderhoudsarm gebouw te komen. Het is een uniek kans voor een prachtige villa met zeezicht. Deze woning heeft 4 slaapkamers en 4 badkamers en is gebouwd op een plot van 837 m². De totale bebouwde oppervlakte van de villa 389,82 m².

COMFORTABLE LIVING

Deze villa met zeezicht is zorgvuldig ontworpen om alle kamers, zelfs badkamers, een panoramisch uitzicht te bieden. Alle slaapkamers genieten van de luxe van een eigen badkamer en de master bedroom heeft ook een inloopkast.

Voor de bouw van deze fantastische villa in regio Sotogrande, op 3 niveaus, zullen enkel de beste materialen gebruikt worden.

LIVING THE LUXURY

De kwaliteitsnormen voor alle huizen zijn zeer hoog, wij gebruiken alleen het beste marmer en de beste houtsoorten voor onze luxe designs. Onze in-house interieurontwerpers zullen samen met u zoeken naar de beste keuzes in meubels en afwerking.

MARVELOUS LOCATION

Deze villa is gelegen dichtbij Sotogrande, gekend als de hoofdstad voor polosport in Zuid-Europa. Op deze locatie bent u ook dicht bij La Duquesta Port en Estepona, waar u zeer veel faciliteiten en restaurants zal terugvinden gedurende het hele jaar. La Duquesa Port is gelegen op 9 minuten, Sotogrande op 11 minuten, Estepona op 20 minuten en Gibraltar op 40 minuten.

INVESTINSPAIN.BE

Check zeker ook onze services, om volledig zorgeloos van uw buitenverblijf te kunnen genieten. Deze gaan van aankoop, tot bemeubelen en Property Management!

Indien u interesse heeft in dit project, kan u dat laten weten via onze contactpagina. We kijken er naar uit om u te mogen ontvangen in één van onze kantoren in België of Spanje!

Prijzen en beschikbaarheid? Klik hier voor een afspraak op ons kantoor, waarbij we u alle details kunnen geven!

HOMEINSPAIN.BE

Wij verzorgen ook graag uw totaalinrichting met onze vertrouwde top-merken! Neem snel een kijkje op www.homeinspain.be

Ook de logistiek vanuit België naar Spanje, nemen we voor onze rekening!

Foto galerij