63 moderne appartmenten & penthouses tussen Marbella & Estepona

Belaire is een nieuwe ontwikkeling, bestaande uit 63 hedendaagse 2, 3 en 4 slaapkamerappartementen en penthouses. Dit complex met Moderne appartementen in Zuid-Spanje is zowel, modern en elegant. Belaire is volledig omheind met privé zwembad, aangelegde tuinen en ondergrondse parkeergelegenheid met privé ‘storage rooms’.

Gelegen ter hoogte van de New Golden Mile, slechts 550 meter van het strand, op loopafstand van allerlei voorzieningen, restaurants, 3 bekende supermarkten, apotheek, winkels,  en zo veel meer …

De appartementen zijn ontworpen met zoveel mogelijk natuurlijke lichtinval, ‘seamless’ overgang van de buitenkant naar het interieur, creëert een constant gevoel van vrijheid. ‘Open plan’ keukens zijn geïntegreerd in de living en geven een vriendelijke en vertrouwde sfeer. De selectie van de materialen is zorgvuldig bestudeerd met het oog op de meest comfortabele kwaliteit van leven.

Verkoop van dit project is bijna volledig afgerond. nog 1 penthouse en 1 1ste verdiep appartement is ter beschikking. Uitstekend voor mensen die alles in een straal van 200m ter beschikking willen hebben.

Check zeker ook onze Services, om volledig zorgeloos van Uw buitenverblijf te kunnen genieten. Deze gaan van aankoop, tot bemeubelen en Property Management!

Indien U interesse heeft in dit project, kan U dat laten weten via onze contactpagina. We kijken er naar uit om U te mogen ontvangen in één van onze kantoren in Nederland, België of Spanje!

Prijzen en beschikbaarheid? Klik hier, en we sturen het je door!