40 Luxury Apartmenten net naast Atalaya Golf, met zichten over de golf & bergen

Gelegen halverwege tussen Marbella en Estepona, in het hart van Atalaya Alta, bevindt het zich in een van de meest exclusieve projecten, omringd door natuur en op een steenworp van allerlei faciliteiten, diensten, restaurants, stranden, golfbanen, scholen, enz… CATALEYA is een idyllische plek die zuivere lucht en rust uitademt, terwijl u geniet van de charme van het platteland zonder afstand te doen van de luxe en de diensten die worden aangeboden door de Costa del Sol.

CATALEYA Fase 1 betreft een residentiële gated community, bestaande uit 40 top-kwaliteit appartementen en penthouses gebouwd in 4 ‘low-density’ gebouwen. De totale oppervlakte is 10.500m2 wat een geweldige ruimte geeft voor prachtige duurzame tuinen, zout gechloreerd zwembad en een nieuw revolutionair concept van “Outdoor sport & recreatiegebied”. De grootte van het domein, de ‘low-density’ gebouwen en het zorgvuldig bestudeerde ontwerp, hebben het mogelijk gemaakt om een nieuw concept, omgeven door de natuur, aangepast aan een moderne levensstijl, te creëren, maar mét behoud de charme van Andalusië.

CATALEYA Fase 2, is een residentiële gated community, bestaande uit top-kwaliteit appartementen en penthouses gebouwd in 10 low-density buildings.

Een spectaculair outdoor zwembad, met een oppervlakte van meer dan 450m2 is het hart van deze 2e fase, omringd door meer dan 20.000m2 tuin, waar de eigenaars kunnen genieten van het zuiderse klimaat heel het jaar lang. Dit ongelooflijke zwembad biedt oneindige mogelijkheden aan alle leeftijden door zijn 2 “beach entries”. Dankzij het verwarmd binnen zwembad is tevens 365 dagen per jaar zwemmen mogelijk!

Check zeker ook onze Services, om volledig zorgeloos van Uw buitenverblijf te kunnen genieten. Deze gaan van aankoop, tot bemeubelen en Property Management!

Indien U interesse heeft in dit project, kan U dat laten weten via onze contactpagina. We kijken er naar uit om U te mogen ontvangen in één van onze kantoren in Nederland, België of Spanje!

Prijzen en beschikbaarheid? Klik hier, en we sturen het je door!